Υλικά:
100 γρ. ζάχαρη
330 γρ. μαύρη ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο
2 αυγά
310 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 βανίλιες
2 πρέζες αλάτι
500 γρ. σοκολάτες διάφορες ψιλοκομμένες
330 γρ. μαύρη ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο
2 αυγά
310 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 βανίλιες
2 πρέζες αλάτι
500 γρ. σοκολάτες διάφορες ψιλοκομμένες
Υλικά
για το Frosting (Επικάλυψη):
125 γρ. βούτυρο
175-250 γρ. άχνη ζάχαρη
2-3 κουταλιές γάλα ή νερό
χρώματα ζαχαροπλαστικής
125 γρ. βούτυρο
175-250 γρ. άχνη ζάχαρη
2-3 κουταλιές γάλα ή νερό
χρώματα ζαχαροπλαστικής
Οδηγίες:
Χτυπάμε το βούτυρο με τις δυο ζάχαρες στο μίξερ.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε για 2 λεπτά ή και
λίγο περισσότερο.
Βγάζουμε τον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε αλάτι, βανίλιες και το
αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα ελαφρά. Στο τέλος προσθέτουμε την σοκολάτα και
απλώνουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί. Το ψήνουμε στους 185 βαθμούς για 13 λεπτά
ακριβώς.