Υλικά:
1 ζαχαρούχο γάλα
180γρ. βούτυρο
250γρ. κουβερτούρα
40γρ. κακάο
4 αυγά
300γρ. ζάχαρη
200γρ. αλεύρι
100γρ. καρύδια
1 ζαχαρούχο γάλα
180γρ. βούτυρο
250γρ. κουβερτούρα
40γρ. κακάο
4 αυγά
300γρ. ζάχαρη
200γρ. αλεύρι
100γρ. καρύδια

Οδηγίες:
Βράζω το ζαχαρούχο σε μια κατσαρόλα για 3 ώρες με 3 ½ μέχρι να γίνει καραμέλα και αφήνω να κρυώσει. Σε μια κατσαρόλα μπεν μαρί λιώνω βούτυρο με κουβερτούρα προσθέτω ένα-ένα τα αυγά και μετά τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνω το μισό μείγμα σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα, ρίχνω κουταλίτσα-κουταλίτσα το μισό μείγμα από το ζαχαρούχο και συνεχίζω την διαδικασία άλλη μια φορά. Ψήνω στους 170oC για 35-40' και αφήνω να κρυώσει.
Βράζω το ζαχαρούχο σε μια κατσαρόλα για 3 ώρες με 3 ½ μέχρι να γίνει καραμέλα και αφήνω να κρυώσει. Σε μια κατσαρόλα μπεν μαρί λιώνω βούτυρο με κουβερτούρα προσθέτω ένα-ένα τα αυγά και μετά τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνω το μισό μείγμα σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα, ρίχνω κουταλίτσα-κουταλίτσα το μισό μείγμα από το ζαχαρούχο και συνεχίζω την διαδικασία άλλη μια φορά. Ψήνω στους 170oC για 35-40' και αφήνω να κρυώσει.