Φρουτοσαλάτα με τζίντζερ και μέλι (για ένα φλιτζάνι περίπου σος)


Οδηγίες:
Παίρνετε 2 λωρίδες φλούδας λεμονιού με αποφλοιωτή λαχανικών, τις βάζετε σε ένα κατσαρολάκι με 4 θύλακες κάρδαμου, 1 ξυλάκι κανέλα, 3 μικρά κυπελλάκια μέλι, 4 κουταλιές νερό και 2 κουταλιές  σιρόπι τζίντζερ. Όταν κοχλάσουν, τα σιγοβράζετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε το χυμό ½ λεμονιού. Ψιλοκόβετε 3-4 κομμάτια τζίντζερ, τα ανακατεύετε στη φρουτοσαλάτα και την περιχύνετε με σος περνώντας την από σουρωτήρι. Τη σερβίρετε κρύα.