Οδηγίες:
Παίρνετε 2 λωρίδες φλούδας λεμονιού με
αποφλοιωτή λαχανικών, τις βάζετε σε ένα κατσαρολάκι με 4 θύλακες κάρδαμου, 1
ξυλάκι κανέλα, 3 μικρά κυπελλάκια μέλι, 4 κουταλιές νερό και 2 κουταλιές σιρόπι τζίντζερ. Όταν κοχλάσουν, τα
σιγοβράζετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε το χυμό ½ λεμονιού. Ψιλοκόβετε 3-4 κομμάτια
τζίντζερ, τα ανακατεύετε στη φρουτοσαλάτα και την περιχύνετε με σος περνώντας
την από σουρωτήρι. Τη σερβίρετε κρύα.