Κορμός Σοκολάτας με παγωτό


Περιγραφή:
Κορμός με μια παγωμένη έκπληξη στο εσωτερικό.

Υλικά(Σερβίρει 4-6 άτομα):
·         300 γρ. βιτάμ
·         100 γρ. ζάχαρη άχνη
·         50 γρ. κονιάκ
·         250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
·         100 γρ. φουντούκια ή καρύδια
·         50 γρ. κακάο
·         παγωτό της αρεσκίας μας

Οδηγίες:
1.  Λιώνουμε το βούτυρο και το κατεβάζουμε από την φωτιά.
2.  Μετά προσθέτουμε την άχνη το κονιάκ και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά.
3.  Προσθέτουμε τα χοντροκομμένα μπισκότα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά.
4.  Απλώστε το μίγμα σε λαδόκολλα και το ανοίγουμε σε αυτό σε πάχος 1 εκ.
5.  Αφού το ανοίξουμε βάζουμε στο κέντρο ένα μπουκάλι και τυλίγουμε το μίγμα γύρο του και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα.
6.  Αφαιρούμε το μπουκάλι και γεμίζουμε το κενό με το παγωτό της αρεσκείας μας.