Περιγραφή:
Ένας πανεύκολος κορμός σοκολάτας που θα ξετρελάνει
μικρούς και μεγάλους. Είναι πεντανόστιμος και ζεστός και κρύος!!
Υλικά(Φτιάχνει 10-12 κομμάτια):
·
1 φλιτζάνι λάδι
·
1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
·
3 αυγά
·
1 βανίλια
·
1 φακελάκι baking powder
·
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
·
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
·
1 νουτέλα
Οδηγίες:
1. Κτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
2. Προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι και το baking powder.
3. Τέλος ρίχνουμε μέσα στο μίγμα μας όλο το ζαχαρούχο.
4. Ψήνουμε σε ταψί 30Χ40 (στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί
πρώτα), στους 170 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
5. Βγάζουμε το παντεσπάνι μαζί με το αντικολλητικό χαρτί από
το ταψί και όπως είναι ζεστό απλώνουμε πάνω του μια παχιά στρώση νουτέλας.
Τυλίγουμε σε ρολό με τη βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού και από πάνω
απλώνουμε ξανά νουτέλα.
-Όταν θα βάλουμε το αντικολλητικό χαρτί
στο ταψί μας, πρέπει να αφήσουμε από τη στενή πλευρά αρκετό χαρτί να εξέχει
(περίπου 5 εκατοστά) για να μπορούμε μετά ευκολα να το βγάλουμε από το ταψί.
-Το τελευταίο μέρος της διαδικασίας πρέπει
να γίνει με γρήγορο ρυθμό γιατί όταν κρυώσει δεν θα απλώνεται εύκολα η νουτέλα.