Εύκολο παγωτό με Μερέντα


Περιγραφή:
Εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό!

Υλικά:
·         2 γάλατα εβαπορέ
·         1 ζαχαρούχο γάλα
·         1 μικρή μερέντα
·         1 βανίλια
·         5-6 γεμιστά μπισκότα

Οδηγίες:
1.  Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο ή κανένα δίωρο στην κατάψυξη να κρυώσουν.
2.  Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
3.  Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
4.  Συνεχίζουμε βάζοντας την μερέντα και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
5.  Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε, γιατί το ζαχαρούχο "κάθεται" στο πάτο του μπολ.
6.  Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.

Λίγα μυστικά ακόμα:
Μη βάλετε όλη την ποσότητα της μερέντας με τη μια. Ξεκινήστε με μερικές κουταλιές και προσθέστε μέχρι να σας αρέσει η γεύση.
Μπορούμε να του προσθέσουμε οτιδήποτε άλλο μας αρέσει (π.χ. τρουφάκια, πουράκια)