Γρήγορο σουφλέ


Υλικά:
280 γρ. σοκολάτα
180 γρ. βούτυρο
8 αβγά
275 γρ. ζάχαρη
140 γρ. αλεύρι

Οδηγίες:
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα μας. Παράλληλα, αφού έχουμε λιώσει την σοκολάτα μας σε μπεν μαρί, ρίχνουμε το βούτυρο μας λιωμένο στη σοκολάτα και ύστερα όλο μαζί στα αβγά. Τέλος, κοσκινίζουμε το αλεύρι και με μια τρυπητή κουτάλα ανακατεύουμε απαλά το μείγμα μας και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου, μέχρι να κρυώσει. Όταν είναι έτοιμο, βουτυρώνουμε τις φόρμες και γεμίζουμε τα 3/4 της φόρμας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.