Spring Rolls

Υλικά:
1 καρότο
1 κολοκύθι
1 πράσο
2 φρέσκα κρεμμύδια
1 στήθος κοτόπουλο
κινέζικα φύλλα σπρινγκ-ρολς
soya sause
balsamico
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
αβγό

Οδηγίες:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μικρά μπαστουνάκια.
Τα σοτάρουμε με το μισό λάδι και όταν γίνουν σβήνουμε με 1 κουτ. σούπας σόγια, και 2 κουταλιές βαλσάμικο ξίδι.
Κατόπιν τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι, και τα στραγγίζουμε.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, και το σοτάρουμε με το υπόλοιπο λάδι.
Το σβήνουμε και αυτό με σόγια και βαλσάμικο ξίδι όπως και τα λαχανικά. κατόπιν αναμειγνύουμε με τα λαχανικά, προσθέτουμε πιπέρι και δοκιμάζουμε για αλάτι, διότι η σόγια είναι αλμυρή σάλτσα από μόνη της.
Αυτό που μένει τώρα είναι τι τύλιγμα, που είναι και το ρεζουμέ της υπόθεσης: Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να τοποθετήσουμε την φάρσα περίπου στην μέση του φύλλου μας, και να το τυλίξουμε όσο μπορούμε πιο σφιχτά για να μην ανοίξει. Το χείλος του φύλλου το αλείφουμε με ασπράδι αβγού και το κολλάμε.
Τηγανίζουμε πάντα σε δυνατό λάδι, δηλαδή καυτό.