Kεφτεδάκια με σπαγγέτι

Υλικά:
500 γρ. σπαγγέτι
2 λουκάνικα χωριάτικα
βασιλικό
400 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
παρμεζάνα

Οδηγίες:
Βράζουμε το σπαγγέτι και σουρώνουμε. Μουλιάζουμε για 10 λεπτά τα λουκάνικα σε λίγο νερό και βγάζουμε την μεμβράνη γύρω γύρω. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι. Σουρώνουμε τα κεφτεδάκια και σε ένα τηγάνι σοτάρουμε ένα λεπτό τα ντοματίνια και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (κρέμα, σπαγγέτι, κεφτεδάκια) και στο τέλος βάζουμε τον βασιλικό την παρμεζάνα και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.