Κοτόπουλο με πορτοκάλι

Υλικά:
1 κοτόπουλο κομμένο στα 8
1 πορτοκάλι σε φέτες
1 πορτοκάλι το χυμό
3/4 φλιτζάνι σόγια σος
1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι κρασί
θυμάρι
3 σκελ. σκόρδο
ελαιόλαδο

Οδηγίες:
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, σκόρδο. Σε ένα τηγάνι αρχίζουμε να το σοτάρουμε. Την ίδια στιγμή σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις φέτες πορτοκάλι. Μόλις καραμελώσουν ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και αδειάζουμε το μείγμα από το τηγάνι μέσα στο κοτόπουλο. Καπακώνουμε για 5 λεπτά και ψήνουμε. Βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε μέχρι να γίνει παχύρευστη η σος.