Υλικά:
κοτόπουλο κομμένο στα 8
2 λεμόνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζανάκι σόγια σος
3 σκελίδες σκόρδο
λίγο τζίντζερ
θυμάρι
μέλι περίπου 3/4 φλιτζανιού
κοτόπουλο κομμένο στα 8
2 λεμόνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζανάκι σόγια σος
3 σκελίδες σκόρδο
λίγο τζίντζερ
θυμάρι
μέλι περίπου 3/4 φλιτζανιού
Οδηγίες:
Σοτάρουμε το
κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο, μόλις πάρει
χρώμα προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός
του μελιού. Καπακώνουμε μέχρι η σος να
πήξει και να γίνει γλάσο (περίπου 15 - 20
λεπτά). Στη συνέχεια ξεκαπακώνουμε και
ελέγχουμε συνεχώς για το πόσο μέλι θα
βάλουμε, ρίχνοντας σιγά σιγά μέχρι να
ισορροπήσει η αρμύρα από την σόγια και
η σος από το λεμόνι.