Κοτόπουλο λεμονάτο

Υλικά:
κοτόπουλο κομμένο στα 8
2 λεμόνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζανάκι σόγια σος
3 σκελίδες σκόρδο
λίγο τζίντζερ
θυμάρι
μέλι περίπου 3/4 φλιτζανιού

Οδηγίες:
Σοτάρουμε το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο, μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός του μελιού. Καπακώνουμε μέχρι η σος να πήξει και να γίνει γλάσο (περίπου 15 - 20 λεπτά). Στη συνέχεια ξεκαπακώνουμε και ελέγχουμε συνεχώς για το πόσο μέλι θα βάλουμε, ρίχνοντας σιγά σιγά μέχρι να ισορροπήσει η αρμύρα από την σόγια και η σος από το λεμόνι.