Κοτόπουλο με κάρυ και Κάσιους

Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλο
2 κουταλιές κορν φλάουερ
1-2 κουταλιές κάρυ (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
2-3 lime
1/2 φλιτζάνι σόγια σος
κάσιους
1,5 φλιτζάνι νερό
2 κουτ. μέλι

Οδηγίες:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κοτόπουλο μόλις πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές (περίπου 5 λεπτά). Προσθέτουμε τα κάσιους, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την υπόλοιπη σόγια και το νερό. Περιμένουμε να δέσει η σάλτσα από μόνη της (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό). Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι.