Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλο
2 κουταλιές κορν φλάουερ
1-2 κουταλιές κάρυ (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
2-3 lime
1/2 φλιτζάνι σόγια σος
κάσιους
1,5 φλιτζάνι νερό
2 κουτ. μέλι
2 φιλέτα κοτόπουλο
2 κουταλιές κορν φλάουερ
1-2 κουταλιές κάρυ (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε)
2-3 lime
1/2 φλιτζάνι σόγια σος
κάσιους
1,5 φλιτζάνι νερό
2 κουτ. μέλι
Οδηγίες:
Κόβουμε
το κοτόπουλο σε κομμάτια και βάζουμε
όλα τα υλικά της μαρινάδας. Ζεσταίνουμε
σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το
κοτόπουλο μόλις πάρει χρώμα και από τις
δύο πλευρές (περίπου 5 λεπτά). Προσθέτουμε
τα κάσιους, ανακατεύουμε και ρίχνουμε
την υπόλοιπη σόγια και το νερό. Περιμένουμε
να δέσει η σάλτσα από μόνη της (εάν
χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό). Στο
τέλος προσθέτουμε το μέλι.