Καρμπονάρα

Υλικά:
500 γρ. λιγκουίνι
1 χωριάτικο λουκάνικο
6 κρόκους αυγού
100 - 150 γρ. κρέμα γάλακτος
100 - 150 γρ. παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι.
Μαϊντανό

Οδηγίες:
Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν. Στη συνέχεια κόβουμε το λουκάνικο σε κυβάκια και δίνουμε καλό χρώμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, τους κρόκους και την παρμεζάνα βάζουμε το αλατοπίπερο, το μαϊντανό, ρίχνουμε τα σπαγγέτι κατευθείαν καυτά από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το λουκάνικο και ανακατεύουμε καλά. 
Τέλος τα σερβίρουμε!