Υλικά:
1 Πανσέτα χωρίς κόκκαλο
2 πορτοκάλια
Δενδρολίβανο
Φασκόμηλο
Αλάτι, Πιπέρι
Μαραθόσπορο
3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 Πανσέτα χωρίς κόκκαλο
2 πορτοκάλια
Δενδρολίβανο
Φασκόμηλο
Αλάτι, Πιπέρι
Μαραθόσπορο
3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Ανοίγουμε την
πανσέτα στην μέση. Απλώνουμε στην μια
πλευρά τις φέτες πορτοκάλι, ψιλοκομμένο
δενδρολίβανο και φασκόμηλο και το
μαραθόσπορο που έχουμε χτυπήσει στο
multi με λίγο ελαιόλαδο και σκόρδο, τυλίγουμε
με σπάγκο, αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα
και ψήνουμε στους 185 βαθμούς για 2,5 ώρες
πάνω σε σχάρα. Στην συνέχεια ψήνουμε
χωρίς λαδόκολλα για 30 λεπτά με 1 ώρα
μέχρι που να γίνει crispy.