Υλικά:
300
γρ. Φιλέτο
μπούτι
κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες
1/2
κούπα αλεύρι
ξύσμα
από 1 λεμόνι
1
κ.γ αλάτι
50
γρ. φρυγανιά τριμμένη
1
αβγό χτυπημένο
Οδηγίες:
1. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το ξύσμα, το αλάτι και το ψωμί.
2. Βουτάμε τις λωρίδες στο αβγό και κατόπιν στο μείγμα (1) και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αν θέλουμε ετοιμάζουμε και ένα ντιπ με τα ακόλουθα:
1. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το ξύσμα, το αλάτι και το ψωμί.
2. Βουτάμε τις λωρίδες στο αβγό και κατόπιν στο μείγμα (1) και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αν θέλουμε ετοιμάζουμε και ένα ντιπ με τα ακόλουθα:
6
κ.σ γιαούρτι
6
κ.σ μαγιονέζα
1/2
αγγουράκι ψιλοκομμένο
το
χυμό από το λεμόνι