Υλικά:
4
ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1
πιπεριά ψιλοκομμένη
1
ματσάκι δυόσμο
2
κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1
μελιτζάνα ψιλοκομμένη
1
φλιτζάνι νερό
2
φλιτζάνια αλεύρι
λάδι
αλάτι,
πιπέρι
Οδηγίες:
Σε
μια λεκάνη βάζω όλα τα υλικά και τα
ανακατεύω πολύ καλά.
Προσθέτω
το αλεύρι και το νερό και τα ανακατεύω
πάλι πολύ καλά έτσι ώστε το αλεύρι να
λιώσει και να πάει παντού.
Σε
ένα τηγάνι βάζω το λάδι να ζεσταθεί.
Παίρνω
μία μία κουταλιά από το μείγμα και την
τηγανίζω καλά. Φροντίζω να πάρουν οι
ντοματοκεφτέδες ένα ωραίο ξανθοκόκκινο
χρώμα.
Σερβίρονται
ζεστοί.