Υλικά
για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
½ ποτήρι ζεστό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. ρίγανη
Για τη γέμιση:
1 βαζάκι λιαστές ντομάτες
½ κούπα ελιές
2 κεφαλάκια μοτσαρέλα
400 γρ. ρεγγάτο
1 πράσινη πιπεριά
300 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
500 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
½ ποτήρι ζεστό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. ρίγανη
Για τη γέμιση:
1 βαζάκι λιαστές ντομάτες
½ κούπα ελιές
2 κεφαλάκια μοτσαρέλα
400 γρ. ρεγγάτο
1 πράσινη πιπεριά
300 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
Οδηγίες:
Βάζουμε
τα υλικά της ζύμης στον κάδο του μίξερ
και ζυμώνουμε με τον γάντζο. Διαφορετικά
φτιάχνουμε τη ζύμη σε ένα λεκανάκι με
τα χέρια. Ανάλογα με το αλεύρι που θα
χρησιμοποιήσουμε μπορεί να χρειαστεί
να προσθέσουμε λίγο παραπάνω νερό ή
αλεύρι. Μόλις η ζύμη ξεκολλήσει από τα
τοιχώματα κλείνουμε το μίξερ και την
αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο με τον
πλάστη, κόβουμε στρογγυλά δισκάκια και
μοιράζουμε στο καθένα τα υλικά της
γέμισης. Κλείνουμε τα πιτσάκια στη μέση,
τσιμπάμε τις άκρες με τα δάχτυλά μας να
σφραγίσουν. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς
για 25 λεπτά.