Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά:
0,5 κλ κολοκύθια τριμμένα
200 γρ. φέτα τριμμένη
βασιλικό, άνηθο, δυόσμο ψιλοκομμένα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
χυμό από 1 lime
ξύσμα από 2 lime
2 αυγά
40 γρ. αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο

Οδηγίες:
Βάζουμε τα κολοκύθια σε μια πετσέτα και στύβουμε γερά με λίγο αλάτι να φύγουν όλα τα ζουμιά τους. Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά και καλό θα ήταν να αφήσουμε το μείγμα 30 λεπτά στο ψυγείο. Τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι και στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Στύβουμε χυμό από 1 lime με 100 γρ. μέλι και ζεσταίνουμε μέχρι που το μέλι να γίνει ρευστό. Σερβίρουμε με την σoς και λίγο γιαούρτι.