Κοτόπουλο φρικασέ και πατάτες στο φούρνο

Υλικά για τα σουτζουκάκια:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλατοπίπερο

Υλικά για την σάλτσα:
κονκασσε ντομάτας
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 στικ κανέλας
1 πρέζα ζάχαρη

Οδηγίες:
Χτυπάμε το λουκάνικο στο μίξερ πολύ καλά μέχρι να γίνει πουρές. Προαιρετικά λίγο κύμινο, σκόρδο και πάπρικα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια και σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο (μην ξεχάσετε αλατοπίπερο). Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την ντομάτα, κανέλα και ζάχαρη και περιμένουμε κανένα 10λεπτο να δέσει η σάλτσα.