Υπερσκορδόψωμο

Υλικά:
1 φρατζόλα ψωμί από το φούρνο της γειτονιάς
1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος
σκόρδο (η ποσότητα ποικίλει ανάλογα με το πόσο μυρωδάτο θέλετε να γίνει)
λίγο ψιλοκομμένο μπέικον
200 gr Kerrygold τριμμένο
λίγο αλατάκι

Οδηγίες:
Κόβουμε τη φρατζόλα το ψωμί σε μικρές φέτες, αφήνοντας όμως σε κάθε φέτα ένα σημείο ένωσης με την υπόλοιπη φρατζόλα.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουταλάκι, γεμίζουμε τις σχισμές ανάμεσα στις φέτες με όσο περισσότερο υλικό μπορούμε. Με το υλικό που περισσεύει περιχύνουμε την γεμισμένη πια φρατζόλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C και τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι το σκορδόψωμό μας, το οποίο και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά περίπου (να ροδίσει το υλικό).