Υλικά:
Φέτες
ψωμιού ολικής αλέσεως μετρίου μεγέθους
Λίγο
ελαιόλαδο
Φέτες
ντομάτας
Σάλτσα πέστο κατά προτίμηση ή
κρεμμυδάκι, ρίγανη ή
λίγη μουστάρδα
τυρί
μοτσαρέλα
Οδηγίες:
Σε πολύ
λεπτές φέτες ψωμιού ολικής αλέσεως, μέτριου μεγέθους περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο
Αμέσως
μετά, τοποθετούμε λεπτοκομμένες φέτες ντομάτας στις οποίες ρίχνουμε λίγη
σάλτσα πέστο. Εναλλακτικά,
μπορούμε να ρίξουμε κρεμμυδάκι με ρίγανη, ή και ελάχιστη μουστάρδα
Πάνω από
τις ντομάτες τοποθετούμε φέτες από τυρί μοτσαρέλα
Ψήνουμε
στον φούρνο για λίγα λεπτά και κατόπιν απολαμβάνουμε
Συνήθως
ακολουθεί πιάτο με ζυμαρικά.