ΥΛΙΚΑ:
ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό κιμάς κοτόπουλο
- 250 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 350 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουσκεμένη σε γάλα
- 1 κ.σ. σάλτσα sweet chili sauce
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό ντομάτας
- 2 αυγά
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. ρίγανη ξερή
- 1/2 ματσάκι μυρώνι ψιλοκομμένο
- 75 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- αλεύρι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο για 6 - 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες.
Μεταφέρουμε σε ένα μίξερ και ζυμώνουμε για 4 λεπτά.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια περίπου 30 γραμμάρια το καθένα.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε φριτέζα για 4 λεπτά στους 180 βαθμούς.