Γρανίτα Καρπούζι
Περιγραφή
Δροσιστείτε με μία ζουμερή γρανίτα από καρπούζι.
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 κούπες πολτό καρπουζιού
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 κούπες νερό
- 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
- 1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι
Πώς το κάνουμε:
- Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων.
- Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά.
- Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε.