Εκτέλεση
- Βάζετε τις ντομάτες, τις κόκκινες πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο και 50 γρ ξύδι μέσα στον κάδο, κόβετε 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 7.
- Ρυθμίζετε 40 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 2, με το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας.
- Προσθέτετε το υπόλοιπο ξύδι, τα μπαχαρικά και το μέλι και ρυθμίζετε 15-20 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 2μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αφαιρείτε το καλαθάκι και βάζετε τη μεζούρα στη θέση της.
- Πολτοποιείτε 1 λεπτό, ταχύτητα 10. Αδειάζετε το μείγμα μέσα σε αποστειρωμένα βαζάκια και κλείνετε αεροστεγώς. Αναποδογυρίζετε τα βαζάκια για 10 λεπτά και αφήνετε να κρυώσουν.
Συμβουλή σεφ
Μένει φρέσκια στο ψυγείο για περίπου 3 μήνες.
|