Εκτέλεση
- Βάζετε τη ζάχαρη στον κάδο και αλέθετε 20 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα Τurbo.
- Προσθέτετε το αλεύρι, το κόρν φλάουερ και το βούτυρο και αναμιγνύετε 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 5.
- Ζυμώνετε το μείγμα 40 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα στάχυ.
- Προσθέτετε τα μούρα και τα χαλεπιανά από το άνοιγμα της μεζούρας κα πατάτε το κουμπί Turbo 4-5 φορές στιγμιαία.
- Πλάθετε το μείγμα σε ρολό στρογγυλό ή ελλειπτικό με τη βοήθεια λαδόχαρτου και το βάζετε στο ψυγείο για ½ με 1 ώρα. Κόβετε μπισκότα σε φέτες και τα τοποθετείτε στο ταψί. Ψήνετε 20-30 λεπτά. Αφήνετε τα μπισκότα στο ταψί για 10 λεπτά μετά που θα ψηθούν για να κρυώσουν και να μήν σπάσουν όταν τα μετακινήσετε.
- Κόβετε την άσπρη σοκολάτα σε κομμάτια και την τοποθετείτε στον κάδο. Αλέθετε λίγα δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 8και λειώνετε 5 λεπτά, 50°, ταχύτητα 1.
- Αδειάζετε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ και βουτάτε μέσα τα μπισκότα να καλυφθεί η μία πλευρά. Τα τοποθετείτε σε λαδόχαρτο μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα και να πήξει.
|