![]() | |
Υλικά: 75 γρ κόκκινα και πράσινα κερασάκια γλασέ 50 γρ ξηρό γλυκό τζίντζερ (crystallized ginger) 50 γρ κιτροειδή ή άλλα αποξηραμμένα φρούτα, π.χ. μούρα, χρυσόμηλα, γλυκά του κουταλιού κλπ 100 γρ σταφίδες 3 κουταλιές κονιάκ 75 γρ ζάχαρη 3 κρόκους 150 γρ γάλα (για παγωτά προτιμάτε το ολόπαχο) 300 γρ φρέσκα κρέμα (ολόπαχη) 1 κουταλάκι μείγμα μπαχαρικών (mixed spice) 50 γρ χοντροκομμένα αμύγδαλα καβουρδισμένα | |
Εκτέλεση:
Σερβίρετε αμέσως ή το βάζετε στην κατάψυξη για αργότερα. Το βγάζετε απο την κατάψυξη και το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για 2-3 λεπτά πριν σερβίρετε. |