Εκτέλεση:
- Αλατοπιπερώνετε τα φιλετάκια τα οποία έχετε χτυπήσει λίγο και τα βάζετε στον ξέβαθο δίσκο του Varoma.
- Κόβετε τα μανιταράκια σε φέτες και τις πιπεριές σε λωρίδες και τα βάζετε στο καλαθάκι.
- Βάζετε στον κάδο το βούτυρο και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο και ρυθμίζετε 3 λεπτά, 100° , ταχύτητα 3.
- Προσθέτετε την κουμανταρία και το κονιάκ. Βάζετε μέσα το καλαθάκι με τα λαχανικά και από πάνω το δίσκο Varoma. Ρυθμίζετε 30 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1.
- Στο τέλος προσθέτετε τη φρέσκα κρέμα και το κόρν φλάουερ στον κάδο και ρυθμίζουμε 5 λεπτά, 100 ° C , ταχύτητα 3.
- Σερβίρετε με άγριο ρύζι.
- Αδειάζετε το κρέας σε πιατέλα με τα λαχανικά και περιχύνετε με το σός.
|