Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο το κονιάκ, το κρασί, το γάλα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις μουστάρδες, το ζωμό, το αλάτι, το πιπέρι και ρυθμίζετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 4.
- Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και βάζετε τα φιλετάκια να μαριναριστούν για δύο ώρες ή από την προηγούμενη.
- Πλένετε τα μανιτάρια και τα κόβετε σε φέτες.
- Δέκα λεπτά πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, καθαρίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε φέτες πάχους ½ εκατοστού και τις βάζετε στο καλαθάκι.
- Τοποθετείτε τα φιλετάκια με τα μανιτάρια στους δύο δίσκους του Varoma εναλλάξ (φιλετάκι, μανιταράκι, φιλετάκι, μανιταράκι) και αφήνετε χώρο για να διαπερνά εύκολα ο ατμός. Βάζετε τη μαρινάδα στον κάδο και προσθέτετε νερό μέχρι την ένδειξη του ½ λίτρου. Προσθέτετε το καλαθάκι με τις πατάτες στον κάδο προσεκτικά, κλείνετε τον κάδο και τοποθετείτε το Varoma στη θέση του. Ρυθμίζετε 35 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1. Ελέγχετε αν ψήθηκε το κρέας και οι πατάτες και προσθέτετε χρόνο ανάλογα.
- Αφαιρείτε το Varoma και το καλαθάκι και προσθέτετε στον κάδο την κρέμα γάλακτος και το κορν φλάουερ διαλυμένο σε ½ μεζούρα κρύο νερό. Ρυθμίζετε 3 λεπτά, 80°, ταχύτητα 3.
- Αδειάζετε τα φιλετάκια και τις πατάτες σε μια πιατέλα, περιχύνετε με λίγη σάλτσα και γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Βάζετε την υπόλοιπη σάλτσα σε μπολ για να σερβίρει ο καθένας όση θέλει στο πιάτο του.
|