Εκτέλεση
- Χοντροκόβετε το ψωμί με το χέρι και το βάζετε στον κάδο με τα βότανα και το σκόρδο. Πιέζετε το κουμπί turbo 2 φορές στιγμιαία. Αδειάζετε σε ένα μπολ και αφήνετε κατά μέρος.
- Κόβετε το τζίντζερ στα 2, το τσίλι στα 4 και τα βάζετε στο πώμα του κάδου με το σκόρδο. Ανοίγετε στην ταχύτητα 8 και τα ρίχνετε πάνω στα μαχαίρια από το άνοιγμα της μεζούρας. Κλείνετε στα 10 δευτερόλεπτα.
- Καθαρίζετε τα τοιχώματα με τη σπάτουλα και προσθέτετε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το βαλσαμικό. Ρυθμίζετε 2 λεπτά, 100ο, ταχύτητα 1.
- Προσθέτετε τη σόγια, τη σάλτσα hoisin BBQ, το μπαχάρι, τη κέτσαπ και ρυθμίζετε 1 λεπτό, 50ο, ταχύτητα 2.
- Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε τις φτερούγες που έχετε πλύνει και στεγνώσει. Ανακατεύετε και μετά προσθέτετε το μείγμα με το ψωμί και τα βότανα. Αναμιγνύετε καλά να κολλήσουν όλα τα ψίχουλα στις φτερούγες.
- Αφήνετε να μαριναριστούν λίγες ώρες ή από την προηγούμενη.
- Τις βάζετε σε ένα πυρέξ και τις ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο ή στο ΒΒQ.
|