Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο τις ντομάτες κομμένες στα δυο, το σκόρδο, το βασιλικό, τα αμύγδαλα και ανοίγετε στη ταχύτητα 5 να κοπούν.
- Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το αλεύρι και ρυθμίζετε 20 λεπτά 100° ταχύτητα 3. Η σάλτσα πρέπει να δέσει. Αδειάζετε σε δοχείο και τη διατηρείτε ζεστή.
- Ρίχνετε στον κάδο 1½ λίτρο νερό, αλάτι και βράζετε το νερό 14 λεπτά 100° ταχύτητα 1.
- Προσθέτετε τις βίδες και ρυθμίζετε 12 - 15 λεπτά,( ανάλογα με το πόσο ψημένα σας αρέσουν) 100° ταχύτητα 1, αντίστροφη κίνηση.
- Σουρώνετε τα ζυμαρικά, περιχύνετε τη σάλτσα, ανακατεύετε και σερβίρετε.
|