Μέθοδος
- Βάζετε το κρεμμύδι και σκόρδο στον κάδο και κόβετε 5 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5
- Προσθέτετε το βούτυρο ή λάδι και σωτάρετε για 2 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1.
- Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα ιδρώνετε 2 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1 στην αντίστροφη κίνηση.
- Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το ζωμό, το αλεύρι, τα βότανα, την παπρίκα και 100 γρ νερό. Κόβετε και αναμιγνύετε στην ταχύτητα Τurbo για 1 – 2 δευτερόλεπτα.
- Προσθέτετε νερό μέχρι το 1 ½ λίτρο και ψήνετε 8 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 2.
- Προσθέτετε την κρέμα και ψήνετε 2 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 2
- Πιέζετε το κουμπί Turbo 30 δευτερόλεπτα για να πολοτποιήσετε τη σούπα.
- Σερβίρετε με ένα κουταλάκι κρέμα και φρέσκο μαίντανό.
|