Latte Macchiato

Υλικά:
·         espresso
·         γάλα φρέσκο
·         ζάχαρη
·         μίξερ για αφρόγαλα
·         μεγάλο ψηλό ποτήρι
·         καλαμάκι

Οδηγίες: 

Ετοιμάζουμε το εσπρέσσο, σε μηχανή ή ειδικό 
μπρίκι. 

Ζεσταίνουμε μισό ποτήρι (ψηλό ποτήρι) γάλα. Παίρνουμε μερικές κουταλιές από το ζεστό γάλα και το χτυπάμε με το μιξεράκι μέχρι να γίνει αφρόγαλα. 

Στο ποτήρι μας, βάζουμε το ζεστό γάλα, προσ8έτουμε 2 ή 3 δάχτυλα εσπρέσσο, ανάλογα πόσο δυνατό το θέλουμε, ζάχαρη, και τέλος το αφρόγαλα. 


Ιδανικό για αυτούς που προτιμούν τους ελαφρούς καφέδες, εκτιμούν όμως τον εσπρέσσο!