Υλικά:
4
μπριζόλες κόντρα
4
τσιαπάτα ψωμί
2
κρεμμύδια
1
πακέτο μανιτάρια
1
κουταλάκι ζάχαρη
1-2
κουτ. κάρυ σκόνη
αλάτι,
πιπέρι
8
φέτες τυρί τσένταρ
Οδηγίες:
Αλατοπιπερώνουμε
και λαδώνουμε τις μπριζόλες και ψήνουμε
στο τηγάνι ή στην σχάρα. Ψιλοκόβουμε σε
φέτες το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και
σοτάρουμε σε τηγάνι με αρκετό ελαιόλαδο.
Μόλις καραμελώσουν και μαλακώσουν
προσθέτουμε το κάρυ, την ζάχαρη και
σοτάρουμε για άλλο ένα λεπτό. Ελέγχουμε
το αλατοπίπερο. Βάζουμε μέσα στην
μπαγκέτα τα κρεμμύδια με τα μανιτάρια
από πάνω την μπριζόλα και το τσένταρ.