Σοκολατάκια Bounty


Περιγραφή:
Σοκολατάκια με γέμιση καρύδας.

Υλικά(Φτιάχνει 20 τεμάχια περίπου):
  • 350 γρ. βανίλια (υποβρύχιο)
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 125 γρ.(ή 1 πακέτο) ινδοκάρυδο
Οδηγίες:
  1. Σε μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια και τη ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει ρευστή, σε χαμηλή φωτιά.
  2. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη καρύδα ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
  4. Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα βουτάμε ένα ένα μέσα, τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα να κρυώσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα:
Μπορούμε να βάλουμε και μαστίχα, αντί για βανίλια, στη γεύση βανίλια, μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο πορτοκάλι από το γλυκό του κουταλιού, του δίνει άρωμα.