Περιγραφή:
Ακόμα κι η κόλαση μπορεί να είναι παγωμένη και σούπερ
σοκολατένια!!
Υλικά:
·
250 γρ μαργαρίνη
·
2 κουβερτούρες
·
5 κουταλιές
σούπας κορν-φλάουρ
·
1 γάλα εβαπορέ
μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
·
5 κουταλιές
γλυκού ζάχαρη
·
2 πακέτα πτι-μπερ
μπισκότα
Για τη σαντιγή:
·
1 morfat κονσέρβα
·
1 ζαχαρούχο γάλα
·
1 βανίλια
·
Οδηγίες:
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το
βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιώσουν.
2. Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο
γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.
3. Μετά το γάλα, το νερό, τη ζάχαρη
και ανακατεύουμε συνεχώς.
4. Τέλος, αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα
από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο
σοκολατένιο μείγμα.
5. Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο
και τη βανίλια με μίξερ. Σε ένα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.
Από πάνω μπορείτε να βάλετε τρούφα ή κερασάκια
μαρασκίνο!