Μιλκσέικ εσπρέσο – σοκολάτα

Υλικά:
1 κούπα γάλα
1φλτζ εσπρέσο
1 μπάλα παγωτό σοκολάτα
1 μπάλα παγωτό βανίλια
4 -5 παγάκια
Σαντιγί

Οδηγίες:
Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι εσπρέσο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Για να κρυώσει πιο γρήγορο του ρίχνουμε τα παγάκια και τον ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, τις μπάλες παγωτού και τον εσπρέσο με τα παγάκια.
Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.
 
Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.