Υλικά:
400 γρ. μαύρη σοκολάτα
1 πακέτο βούτυρο ανάλατο
1 φλ. τσ. Ζάχαρη
2 ¼ φλ. τσ. Αλεύρι σκέτο
7 αβγά, χωρισμένα
Φρούτα του δάσους για διακόσμηση
Οδηγίες:
Λιώστε ανακατεύοντας σε πολύ χαμηλή φωτιά
το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη σοκολάτα. Όταν λιώσουν και γίνει ένα λείο μίγμα,
τα κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το αλεύρι και τα 7 κροκάδια εναλλάξ και
ανακατεύετε. Μετά προσθέτετε τα ασπράδια τα οποία έχετε χτυπήσει σε μαρέγκα.
Βουτυρώνετε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα. Βάζετε το μίγμα στη φόρμα και το
ψήνετε σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο για 8 λεπτά.
Διακοσμείτε με φρούτα του δάσους.