Υλικά:
- χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες (μπορείτε να να βάλετε ό,τι κρέας θέλετε και κοτόπουλο)
- μια πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- μια κονσέρβα μανιτάρια
- 2 πορτοκάλια
- 2 κουταλιές σούπας μέλι
- κρέμα γάλακτος
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
Οδηγίες:
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζετε λίγο τις μπουκίτσες για 30 λεπτά περίπου.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε τις ψιλικομμένες πιπεριές και τα μανιτάρια.
- Προσθέτε το πορτοκάλι και το μέλι. Αφού βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει μαλακώσει, το βγάζετε απο την φωτιά, το στραγγίζετε και το προσθέτε στο τηγάνι. Βάζετε μπόλικο κάρυ, αλάτι-πιιπέρι και το αφήνετε για 10 λεπτά περίπου στη φωτιά.
- Μεταφέρετε όλο το περιεχόμενο σε ένα πυρέξ, περιχύνετε την κρέμα γάλακτος και το βάζετε στο φούρνο (180 - 200 C) για περίπου 30-45 λεπτά.
Γαρνίρετε
με ρύζι και καλαμπόκι.