Μπουκιές με πορτοκάλι και μέλι

-->
Υλικά:
  • χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες (μπορείτε να να βάλετε ό,τι κρέας θέλετε και κοτόπουλο)
  • μια πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • μια κονσέρβα μανιτάρια
  • 2 πορτοκάλια
  • 2 κουταλιές σούπας μέλι
  • κρέμα γάλακτος
  • κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
Οδηγίες:
  • Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζετε λίγο τις μπουκίτσες για 30 λεπτά περίπου.
  • Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε τις ψιλικομμένες πιπεριές και τα μανιτάρια.
  • Προσθέτε το πορτοκάλι και το μέλι. Αφού βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει μαλακώσει, το βγάζετε απο την φωτιά, το στραγγίζετε και το προσθέτε στο τηγάνι. Βάζετε μπόλικο κάρυ, αλάτι-πιιπέρι και το αφήνετε για 10 λεπτά περίπου στη φωτιά.
  • Μεταφέρετε όλο το περιεχόμενο σε ένα πυρέξ, περιχύνετε την κρέμα γάλακτος και το βάζετε στο φούρνο (180 - 200 C) για περίπου 30-45 λεπτά.
Γαρνίρετε με ρύζι και καλαμπόκι.