Υλικά:
- φιλέτα κοτόπουλου (όσα θέλετε) κομμένα σε 2-3 κομμάτια το καθένα
- αλάτι, πιπέρι
- μαγιονέζα
- φρυγανιά τριμμένη
- κρέμα γάλακτος
Οδηγίες:
- Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Τα βουτάμε στη μαγιονέζα να αλειφτούν καλά.
- Τα περνάμε στη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε ελάχιστα λαδωμένο πυρέξ.
- Περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος (3/4 του κουτιού περίπου για 5-6 φιλέτα ή και παραπάνω αν το επιθυμείτε). Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά.