Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο


Υλικά:
½ κούπα βούτυρο
1 φλ. αμυγδαλόψιχα
300 γρ ινδοκάρυδο
1 ζαχαρούχο γάλα
300 γρ κουβερτούρα

Οδηγίες:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε το βούτυρο, το ινδοκάρυδο, την αμυγδαλόψιχα και το ζαχαρούχο γάλα.
Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αν δεν είναι προσθέτουμε περισσότερο ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα ή μερικές κουταλιές αλεσμένο μπισκότο. Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.