Υλικά:
½ κούπα βούτυρο
1 φλ. αμυγδαλόψιχα
300 γρ ινδοκάρυδο
1 ζαχαρούχο γάλα
300 γρ κουβερτούρα
Οδηγίες:
Λιώνουμε την
κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε το
βούτυρο, το ινδοκάρυδο, την αμυγδαλόψιχα και το ζαχαρούχο γάλα.
Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αν δεν είναι προσθέτουμε περισσότερο ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα ή μερικές κουταλιές αλεσμένο μπισκότο. Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αν δεν είναι προσθέτουμε περισσότερο ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα ή μερικές κουταλιές αλεσμένο μπισκότο. Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.