Μικρά σουφλέ τυρί-ζαμπόν

-->
Υλικά:
1 γεμάτο φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αβγά, ελαφρά χτυπημένα
150 γρ. ζαμπόν σε φέτες, κομμένο σε μικρά τετραγωνάκια
10 τριγωνάκια τυρί (la vache qui rit π.χ)
6 κουταλιές αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο + επιπλέον για άλειμμα
½ φλ. γάλα (ζεστό)
¾ φλ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (ή έτοιμο τριμμένο τυρί για πίτσα)
Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώνετε μια φόρμα για κέικ (διαμέτρου 26 εκ. περίπου) ή 8-10 χάρτινα ατομικά φορμάκια (για μικρά κέικ), ανάλογα με το μέγεθος τους, που θα βάλετε σε δισκάκι με βαθουλώματα (για μικρά κέικ). Αναμιγνύετε με το σύρμα