Υλικά:
1
γεμάτο φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο
του
3
αβγά, ελαφρά χτυπημένα
150
γρ. ζαμπόν σε φέτες, κομμένο σε μικρά
τετραγωνάκια
10
τριγωνάκια τυρί (la
vache
qui
rit
π.χ)
6
κουταλιές αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο +
επιπλέον για άλειμμα
½
φλ. γάλα (ζεστό)
¾
φλ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (ή έτοιμο
τριμμένο τυρί για πίτσα)
Αλάτι,
πιπέρι
Οδηγίες:
Προθερμάνετε
το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώνετε
μια φόρμα για κέικ (διαμέτρου 26 εκ.
περίπου) ή 8-10 χάρτινα ατομικά φορμάκια
(για μικρά κέικ), ανάλογα με το μέγεθος
τους, που θα βάλετε σε δισκάκι με
βαθουλώματα (για μικρά κέικ). Αναμιγνύετε
με το σύρμα