Aλμυρά κανταϊφάκια σπέσιαλ


Υλικά:
·         500 γρ. φύλλο κανταΐφι
·         1 φλ. βιτάμ λιωμένο

Για τη γέμιση:
·         1 1/2 φλ. ανθότυρο
·         2 φλ. γραβιέρα τριμμένη
·         1/2 φλ. ροκφόρ ή όποιο άλλο μας αρέσει
·         1 φλ. δυόσμο
·         3 αυγά
·         πιπέρι, πάπρικα

Για την κρέμα:
·         2 αυγά
·         2 φλ. γάλα εβαπορέ


Οδηγίες:

1.  Ενώνουμε τα τυριά με τα αυγά, προσθέτουμε τον δυόσμο, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύουμε καλά τα υλικά να ενωθούν.
2.  Παίρνουμε λίγο κανταΐφι, το ξάνουμε, απλώνουμε και βάζουμε 1κ. γέμιση. Τυλίγουμε καλά, σφιχτά σε ρολό προσέχοντας να μη βγαίνει η γέμιση. Φτιάχνουμε 30 με 35 ίδια κανταϊφάκια.
3.  Λαδώνουμε ένα ταψί, βάζουμε τα κανταϊφάκια πλάι, πλάι.
4.  Λιώνουμε το ένα φλ. βιτάμ και όπως είναι καυτό το ρίχνουμε πάνω σε κάθε κανταΐφι.
5.  Χτυπάμε τα δύο αυγά με το γάλα, ρίχνουμε απάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς να ροδίσουν, περίπου 45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.