Τρουφάκια καρύδας

-->
Υλικά:
4 ασπράδια αυγών
200 γρ. καρύδα τριμμένη
250 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
βανίλια
1 κουτάλι της σούπας μέλι
200 γρ. κουβερτούρα (προαιρετικά)

Οδηγίες:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε όλα τα υλικά εκτός της βανίλιας, μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 4 - 5 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά και η καρύδα να βγάλει αρώματα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη βανίλια και αφήνουμε να κρυώσει. Με ένα κουταλάκι βάζουμε σε 2 ταψιά πάνω σε μια λαδόκολλα κουταλίτσες από το μείγμα. Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, απλά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για 20 λεπτά. Προαιρετικά αλοίφουμε με σοκολάτα λιωμένη.