Υλικά για
λιαστές τομάτες:
1 κλ ντοματίνια
4 κουτ. ξύδι
2 κουτ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
ελαιόλαδο
1 βανίλια
Υλικά για
μπρουσκέτες:
λιαστές τομάτες
μοτσαρέλα
ελαιόλαδο
βασιλικό
Οδηγίες:
Βγάζουμε τους
σπόρους από την βανίλια και ανακατεύουμε
με τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνουμε σε ένα
ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 100
βαθμούς για 4 ώρες. Για τις μπρουσκέτες
ανακατεύουμε τις λιαστές τομάτες, την
μοτσαρέλα, τον βασιλικό και το ντρέσινκ
από τις λιαστές τομάτες. Κόβουμε την
μπακέτα σε φέτες και απλώνουμε την
γέμιση (τομάτα, μοτσαρέλα). Σερβίρουμε
με λίγο ελαιόλαδο.