Μανιτάρια με λευκό κρασί και σκόρδο

Υλικά:
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
500 γρ. λευκά μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 κσ. ελαιόλαδο
λίγο φρέσκο θυμάρι
μουστάρδα
1 κούπα λευκό κρασί
αλάτι
Οδηγίες:
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά. Όταν πάρουν χρώμα και εξατμιστούν τα υγρά τους, προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε ζωηρά. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.