Υλικά:
500
γρ. μανιτάρια πλευρώτους
500
γρ. λευκά μανιτάρια
1
σκελίδα σκόρδο
1/2
κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
6
κσ. ελαιόλαδο
λίγο
φρέσκο θυμάρι
μουστάρδα
1
κούπα λευκό κρασί
αλάτι
Οδηγίες:
Κόβουμε
τα μανιτάρια σε φέτες. Σε φαρδύ τηγάνι
ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε
τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά. Όταν πάρουν
χρώμα και εξατμιστούν τα υγρά τους,
προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και
ανακατεύουμε ζωηρά. Σβήνουμε με το κρασί
και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα μυρωδικά
ψιλοκομμένα, το αλάτι και ανακατεύουμε
καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και
σερβίρουμε αμέσως.