Κοτοκεφτέδες

Υλικά:
½ φρατζόλα ψωμιού άσπρου
4 στήθη κοτόπουλου, βρασμένα και χωρίς την πέτσα
4 αβγά χτυπημένα όπως για ομελέτα
1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Οδηγίες:
Καθαρίζετε την κόρα του ψωμιού με ένα μαχαίρι κοφτερό και το μουλιάζετε σε νερό για περίπου ένα τέταρτο.
Ψιλοκόβετε το κοτόπουλο και το βάζετε μαζί με το ψωμί, αφού το στύψετε καλά, στο μπλέντερ μαζί με το μαϊντανό και τα αβγά.
Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα για 3 λεπτά. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και το δουλεύετε ελαφρά με το χέρι. Αν είναι αρκετά ρευστό, προσθέτετε λίγη τριμμένη γαλέτα ή λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Πλάθετε τους κεφτέδες και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι χωρίς να τους αλευρώσετε.
Προαιρετικά, προσθέτετε ένα μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο μείγμα.

Σημείωση:
Η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο Λεξικό μαγειρικής!