Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά:
1 κολοκυθάκι
2 αβγά
½ κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός
αλεύρι

Οδηγίες:
Βάζουμε το κολοκυθάκι στο μπλέντερ μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα αβγά και τα χτυπάμε για λίγο. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και βάζουμε αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βάζουμε αλεύρι μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός και παίρνοντας κουταλιές τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Γίνονται αρκετοί για δυο άτομα.
Για παραπάνω, χρειάζονται δυο αβγά για κάθε κολοκύθι.