Σουφλέ Πατάτας

Υλικά:
1 1/2 κιλό πατάτες βρασμένες και κομμένες σε ροδέλες
10 φέτες μπέικον κομμένο σε κύβους
350ml κρέμα γάλακτος
1 κιλό τυριά τριμμένα της αρεσκείας σας (gouda, emmental, γραβιέρα, κεφαλοτύρι)

Οδηγίες:
Βουτυρώνουμε ένα σκεύος για σουφλέ και τοποθετούμε μία στρώση πατάτες, μία στρώση
μπέικον και μία στρώση τυρί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλη μία φορά και τέλος, περιχύνουμε το σουφλέ με την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Τρώγεται ζεστό!