Τζούλεπ μήλο και αχλάδι

Τα φύλλα μέντας του δίνουν άρωμα και ο χυμός μήλου το βοηθάει να γλυκίσει, χαρίζοντάς του έξτρα δροσιά.
Θα χρειαστείτε 10 φύλλα μέντας, 6 σφηνάκια ροζέ Port, 1,5 σφηνάκι χυμό μήλου, πάγο και για γαρνιτούρα ένα κλαδάκι μέντας. Ανακατέψτε τα φύλλα μέντας και το χυμό μήλου σε ένα σέικερ για κοκτέιλ. Προσθέστε το κρασί και λίγο πάγο, χτυπήστε και αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι. Γαρνίρετε με το κλαδάκι μέντας.