1 μερίδα
2cl Λικέρ καρύδας (π.χ Batida de Coco)
100 ml γάλα
1 espresso
Σως σοκολάτας
Καρύδα τριμμένη και κακάο σε σκόνη
Προετοιμασία:
Ανακατεύετε το λικέρ καρύδας με το γάλα, ετοιμάζετε έναν κρύο αφρόγαλα
Παίρνετε ένα γυάλινο ποτήρι Latte-Macchiato, καλύπτετε τη βάση του με τη σως σοκολάτας και ρίχνετε από πάνω το αφρόγαλα. Προσθέτετε τον καφέ espresso, που μόλις ετοιμάσατε και διακοσμείτε το αφρόγαλα με την τριμμένη καρύδα και την σκόνη κακάο.
Tip: Για μη αλκοολούχο ρόφημα αντί για το λικέρ καρύδας βάζετε 8 ml σιρόπι καρύδας
Tip: Για μη αλκοολούχο ρόφημα αντί για το λικέρ καρύδας βάζετε 8 ml σιρόπι καρύδας